• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Bisikleti

   
Ürün Özellikleri
Engelli çocuklarımıza ve bedenlerine güç kazandırma ve azim yeteneklerini artırmak için çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Vücut denge sorunu olanlardan daha fazla dahil olan srebral palsili spina bifida, down sendromu kafa taraması, kas ditrofisi, otizm sınıfı hasta olan çocuklarımız ve gençlerimiz için bağımsızlık kazanmaları ve hareket etme özelliklerinin artması ve kendi başlarına bir araç kullanmaları için özel olarak güvenli ve ergonomik tasarımla üretilmiştir. Uyarlanabilir bisikletlerimiz ebeveyn isteklerinden ve fizyoterapist tavsiyelerinden uyarlanarak aldığımız önerilerinden ve isteklerden dolayı engelli çocuk bisikletini firmamız üretilmiştir. Ülkemiz ekonomik durumu halkımızın ekonomik durumu önüne alınarak. Avrupa da olup fiyatı çok yüksek rakamlara satılan bu ürünü firmamız uygun maliyet hesabı yaparak onların %70 daha ucuza halkımızda sunmaktadır. Engelli çocuklarımıza ve bedenlerine güç kazandırma ve azim yeteneklerini artırmak için çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Çözüm ve tasarımlarımızla yenilikçi ve üretkeniz. İşimiz Engelli kardeşlerimize hizmet etmek ve bu işi severek yapmaktayız yeni ürünler bulup bu çocuklarımıza kazandırmak için bütün gayretimizle çalışmaktayız.


Engelli Bisiklet, Serebral palsi engelli bisikleti, Cp Bıke Bisiklet,Cerebral Palsi Bisiklet, Üç Tekerlekli Bisiklet, 3 Tekerlekli bisiklet, Engelli Bisiklet  Modelleri,  Engelli Bisikleti,Engelli egzersiz bisiklet, Engelli Bisiklet Fiyatları, Pediatrik Engelli Bisikleti, 3 Tekerlekli engelli  bisikleti, Özürlü engelli bisiklet, Engelli,  Çocuk Bisikleti, Engelliler için Bisiklet