• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli yürüteci yürütme cihazı

   
Ürün Kodu : Zinos 153
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
bacak ve omuz desteği bulunmayan ve destek almadan ayakta duramayan ve adım atıp yürüyemeyen hastalar için tasarlanmıştır
        Detaylar
 
 
Detaylar

Engelli yürüteçi

bacak ve omuz desteği bulunmayan ve destek almadan ayakta duramayan ve adım atıp yürüyemeyen hastalar için tasarlanmıştır. Çocuk ve yetişkin hastalara göre vucud destek dikdurma ve yürüme yardımı bir cihazdir.

Engelli yürütecinin özellikleri;

Ayarlanabilir koltuk altı desteği bulunmaktadır
Ayarlanabilir bacak arası altan yukarı doğru basınç verecek şekilde bisiklet selesi mevcuttur. Dik pozisyon da durmasi için bacak arasından destek sağlar.
Ayarlana bilir bel desteği bulunmaktadır.
bel desteği kalcanın veya duruş bozukluğunun arkadan desteklyerek dik durmasına yardımcı olur.
Kullanıcının kişiye dikdurma yardımcı olabilen bir cihazdir kullanılmasına dikdurma düşmeme, yığılmama korkusu vermez, kişinin dikdurma ve yürümesi icin kendisine güven verir
Kullanıcı cihazın için arka tarafantan dik tutulmasi cihazin içine yerleştirilir. cihazin destek kısımları kişinin içerisine girdiği zaman uyarlanır.
Tekerlek sistemlidir. Kullanıcı adım attığı zaman haraket eden tekerleklerin yardımı ile haraket etmesi kolaylaşır.

KULLANIM ALANLARI

Hastane, fizik tedavi merkezleri , yaşlı bakım merkezleri ,srepral palsili çocuklar ve yürüme zorluğu ceken çocuklar,rehabilitasyon merkezlerinde hastalar için yürüme tedavilerinde fizik çalışmalarından kullanılan cihazlar.