• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Çocuk Bisikleti

   
Ürün Kodu : Zinos 145
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
Serebral palsi engelli hastaları için tasarlanmış oturma ve yaslanma yerleri olan ve ayak pedal mekanizması kişinin ayaklarına bağlanılarak takılır
        Detaylar
 
 
Detaylar

                      ENGELLİ ÇOCUK BİSİKLETİ 

Engeli çocuk bisikleti 5.6 yaş ve üzeri üstü serebral palsili biniciler için tasarlanmıştır. Üç tekerlekli bisiklet mükemmel bir denge sağlar, ekstra geniş arka duruşa sahiptir. Okul veya rehabilitasyon veya terapi merkezlerinde kullanılan üründür.

için çok emniyetli ve hareket etmesini sağlayıcı sistemi bulunmaktadır.

Oturuş şeklinde binicinin arkasını yaslanıcı sırtlık ve emniyet kemeri bulunmaktadır.

Binicinin ayaklarını pedala yerleştirmek için ayak  tabanlık ve ayak kemerleri  ile ayaklar pedala sabitlenir.

Engelli Çocuk bisikleti binicileri kullanım için fizik tedavi doktoru ve fizyoterapist tavsiyesi ile kullanması gerekir.

Binicinin ayak ve kalça kısmının,hareket etmesini kendi gücü veya refakatçısı yardımı ile arka tarafında bulunan refakatçı kolu ile iteleyerek kullanılmasını sağlar.

Engelli Çocuk bisikleti firmamız tarafından yerli ürün olarak üretilmektedir. Serebral palsi veya SPPE veya kas egzersizi yapma ihtiyacı olan biniciler için çocuk veya yetişkin olarak tasarlanmıştır.

Engelli Çocuk bisikleti kullanımı ülkemizde engelli ürünleri üretimi yeterli olmadığı  gibi kullanım veya sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda ,da yetersiz bulunmaktadır. Avrupa veya gelişmiş ülkelerde rehabilitasyon merkezlerinde ve okullarında bu hastaları için gerekli ihtiyaçlar bulunmaktadır. Ailelerin bu tür ihtiyaçlarda daha bilinçli olması için firmamız ihtiyaç olan ürünleri öğrenip engelli ürünleri siz değerli hasta veya hasta yakınlarına tanıtıp bilgi alma ve seçme imkanlarını vermekten memnun olmaktadır.

Ürünlerimiz ile firmamız müşteri hizmetlerini arayıp  bilgi alabilirsiniz bilgi için 0212 553 04 45 nolu telefon numaralarımızı arayabilirsiniz ürünümüz garanti süresi 2 yıldır.