• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Hasta taşıma lifti sandalyesi

   
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
Çok fonksiyonlu kullanılabilen hasta transfer sandalyesidir. Kullancısına ve refakatcısına kolaylık sağlar.
        Detaylar
 
 
Detaylar

HASTA TRANSFER SANDALYESİ

Hasta transfer sandalyesi ayakta durma zorluğu çeken veya yatalak olan kişilerin taşınma veya nakil hizmetini yerine getirme için tasarlanmıştır. Hastayı kolay bir şekilde yatağından veya oturduğu koltuktan veya kullandığı tekerlekli sandalyesinden refekatcısının yardımı ile kolay şekilde nakledilir.

                                  HASTA TAŞIMA LİFTİ

Hizmet medikal ortopedi ürünlerinin ürettiği hasta taşıma lifti piyasada bulunan calaskal ve hidrolik liftiler den daha kullanışlı kullanımı daha kolay fazla yer kaplamayan ev de hastanede bahçede, koridorda mutfakta tuvalette banyoda rahatlıkla kullanabilen cihazdır. Piyasada ve ya şuan kullanılan vinç gibi hasta taşıma liftlerini ürettiğimiz cihaz daha kolay kullanılabilir ve şeffaf hale getirdik/Hasta taşıma lifinin kullanımı  hastayı oturduğu veya yatağın yerden genç veya yaşlı veya bayan veya erkek refakatçısının kendi veya hastayı yormadan cihazın oturma yerini emniyet tokalarından çıkarıp hastanın kalçasının altına koyularak cihazın hastanın oturduğu yere sürerek hastayı cihazın içine alarak oturduğu minder  emniyet kemerlerini cihazın kollarının altından sarkan sağlı sollu ikişer adet adet emniyet kemerlerini hastanın oturduğu minderini emniyet toklarını birbirine geçirerek hastayı cihaza monte edilir. Sonra cihazın kol tarafındaki sağlı sollu çevirme kollarını çevirerek hastayı oturduğu salıncağı kaldırarak hastayı oturma pozisyonun getirerek hastayı cihazın kontrolüne olarak istediği yere taşınmasını sağlar.

HASTA TAŞIMA SANDALYESİ LİTFİNİN ÖZELLİKLERİ

Firmamızın ürettği hasta taşıma liftinin metal aksam 32 lik çelik borudan üretilmiştir.

Alt bağlantı şase aksamı 40cm profil ve 45lik profilden bağlantı kullanılmıştır. Şase ayakları 28 lik çelik profilden üretilmiştir.

Cihazın tekerlekleri 100 lük çapında kaliteli tekerlekler kullanılmıştır. Cihazın taşıma mekanizması manuel makara kullanılarak oturma minderinin mekanizmaya 4 adet emniyet kemeri askısı ve bağlantı tokaları ile monte edilerek kullanıcı   salıncağa alınarak oturduğu yer manuel asansör sistemi ile   güvenli bir şekilde kullanıcıyı   hasta yatağından veya sandalyesinden  cihaz ve mekanizması ve rafekatasının yardımı ile nakledilir.

Ürünümüz 180 kg taşıma kapasitesinde kadar taşıma kolaylığı sağlanmaktadır.

Ürünümüz yerli olarak hizmet medikal ortapedi ürünleri  tarafından üretilmektedir.

     HASTA TAŞIMA LİFTİNİN KULLANILDIĞI YERLER

Hasta taşıma liftimizin  kullanıldığı yerler sosyal toplumuzda özel veya kamu alanlarının  hepsinde kullanılan veya kullanılabilir özelliktedir. Cihazımız yaşam alanımız olan ev ve iş yerlerimizde yaşlı bakım evlerinde hastanelerde fizik tedavi merkezlerinde otellerde tatil beldelerinde cok rahat kullanabilen cihazdır.Ürünümüz ithal muadil ürünlerden çok uygun ve ekonomik fiatlıdır . Piyasadaki üretilen muadil ürünlerden daha kaliteli ve 2 yıl garantili üründür. Firmamız tarafından teknik servis ve yedek parça sorunu bulunmamaktadır.