• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     TEKERLEKLİ SANDALYE PEDALI

   
Ürün Kodu : pedal
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
Tekerlekli sandalye pedalı kullanıcının ayaklarının basıp üstüne koyduğu, tekerlekli sandalyenin ön plastik parçasıdır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

TEKERLEKLİ SANDALYE PEDALI

Tekerlekli sandalye  pedalı kullanıcının ayaklarının basıp üstüne koyduğu, tekerlekli sandalyenin ön plastik parçasıdır. Tekerlekli sandalye pedalı sert pvc plastikten, enjeksiyon plastik kalıbında dökülmüş plastik aksamdır.

Tekerlekli sandalye L şeklinde 19’luk boruya pedal baş tarafındaki yuvaya takılarak, tekerlekli sandalye  ön kısmına takılır. Taşıma kapasitesi sağ ve sol olarak destekli orantılı basılarak kullanılırsa her biri 150 kg taşır.

Tekerlekli sandalye , pedallarını kullanırken kullanıcının sandalyeden kalkarken pedallara basarak kalkmamalıdır. Pedalları sandalye , sağ ve sol tarafına doğru kaldırılarak araçtan inmelidir.

TEKERLEKLİ SANDALYE  ALÜMİNYUM PLASTİK PEDALI

Tekerlekli sandalye, alüminyum pedalı alüminyum dökme ham maddesinden üretilmiştir. Sağlam ve dayanıklıdırlar. Bütün tekerlekli sandalyelerde kullanılır. PVC plastik pedal alüminyum pedala göre daha hafiftir. Alüminyum pedal ithal olarak yurt dışından getirilir.

Tekerlekli sandalye, pedalı tekerlekli sandalyenin ön tarafına sağ ve sol ayak altına gelecek şekilde montaj edilir. Tekerlekli sandalye, pedalları takım olarak satılır. Pedal siparişleriniz için 0212 553 04 45 numaralı müşteri hizmetinden pedal siparişi verebilirsiniz.