• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Klozetliı tekerlekli sandalye ZİNOS 820

   
Ürün Kodu : ZİNOS 820
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
KLOZETLİ TEKERLEKLİ SANDALYE Oturma Yerine Lazımlık Konulabilen katlanabilir,Hastayı indirmek ve bindirmek için yanları çıkabilen bir üründür.
        Detaylar
 
 
Detaylar

ücretsiz kargo  Online Siparişlerinizde kredi kartı ile ödeme imkanı ve ücretsiz kargo Fırsatı bulunmaktadır. Şimdi al butonuna tıklayarak  siparişinizi online verebilirsiniz.

Bu ürünü  ile anlaşmalı kartlarla Taksit 'le satın alabilirsiniz.
Üreticisinden Yan Kol Çıkarlı Ve Lazımlıklı Tekerlekli



Üreticisinden Yan Kol Çıkarlı Ve Lazımlıklı Tekerlekli

KLOZETLİ TERKERLEKİ SANDALYE

Tuvalet ihtiyacı karşılanması için standart model terkelkli sandalye takılabilen  aparatdır. Kullanacak kişi tuvalet ihtiyacını lazımlığını içeresine yaparak ihtiyacını giderir lazımlık aparatı sürgülü olarak cıkartılır temizlenir, yerine takılır tekerleklidir kullancı için ittirme  çemberi bulunmaktadır. 100 kg taşıma kapasitesine ve sahiptir.

KLOZET TEKERLEKLİ SANDALYE ÇEŞİTLERİ

Klozetli tekerlekli sandalye çeşitleri firmamızın tarafından üretilmedir kişiye özel ölcü olarak üretilmektedir ürünler nikelkromaj kaplı ve elestotik boya kaplı olarak üretilmektedir.

  • Klozetli tekerlekli sandalye çeşitleri
  • Klasik manuel modeli
  • Ayak kalkar manuel modeli
  • Yan kol çıkar manuel  modeli
  • Özellikli sırtı yatar manuel modelleri olarak çeşitleri bulunmaktadır

 KLOZETLİ TEKERLEKLİ SANDALYE  SATICISI, BAYİSİ, TOPTANCISI

Hizmet medikal ortopedi imalat sanayi istanbul güngörende bulunan imalat fabrikasında ve sowhrom mağazasında ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Ürünlerini sosyal medya sitesinden üstünden-online tekerlekli sandalye.info satış sitesinden sahibinden.com sanal pazar gitti gidiyor n11 satış mağazalarından ülkemizin bütün il ve ilçelerine her türlü ürünlerini ulaştırılmaktadır.

 KLOZETLİ TEKERLEKLİ SANDALYE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

İskelet aksamı 22,1 20 çelik borudan üretilmiştir iskelet kaplaması krom veya elestotik toz boya ile kaplıdır arka tekerlekler 24x1x8 aleminyum dolgu veya şişme tekerlektir  lazımlık tuvalet aparatı sunta sünger ve su geçirme vinleks lazımlık plastik sürgülü aparatı mevcuttur.

Lazımlıklı Tekerlekli Sandalye

Lazımlıklı tekerlekli sandalye, klasik tekerlekli sandalye veya özellikli tekerlekli sandalyeye hastanın tuvalet ihtiyacını gidermesi için takılır. Lazımlık (tuvalet aparatı) tekerlekli sandalyenin orta makas mekanizması içerisine takılır.

Lazımlık aparatının orta kapağı bulunur ortası açıktır. Aparatın altında lazımlık vardır, kızağa plastik hazne takılır kullanıcı ihtiyacını bu plastik hazneyle karşılayabilir. İhtiyacı bittikten sonra plastik lazımlık çıkartılarak boşaltılır ve temizlenerek tekrar yerine takılır.

Lazımlık aparatı kolay bir şekilde tekerlekli sandalyeye sökülüp takılarak montaj edilir. Lazımlık ve tekerlekli sandalyenin toplam ağırlığı 22 kilogramdır. Lazımlıklı tekerlekli sandalyenin ön tekerleri küçük ve arka tekerlekleri büyük, kullanıcıların çevirebileceği standartlardadır.

Lazımlık aparatı sunta ve sünger malzemesinden üstü winlex deri kumaşından döşeme kaplı olarak üretilir. Kolay silinebilir, antibakteriyel ve kolay hijyenik olmalıdır. Temiz tutulması gerekmektedir. Firmamızın ürettiği lazımlık tekerlekli sandalye 110 kilogram taşıma kapasitesine sahip olup hasta içine nakil olabilmesi için yan kol mekanizması çıkartılabilir.

Lazımlıklı tekerlekli sandalye TSE standartlarındadırlar. Kullanıcılara hitap eden rahat ve konforlu üründür.

  • Lazımlık tekerlekli sandalye çeşitleri
  • Klasik tekerlekli sandalye lazımlık özellikli
  • Özellikli tekerlekli sandalye lazımlık özellikli
  • Ev içi küçük tekerlekli sandalye lazımlık özellikli
  • Tuvalet sandalyesi komut lazımlıklı