• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Özellikli Tekerlekli Sandalye Zinos 819

   
Ürün Kodu : ZİNOS 819
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
ÖZELİKLİ SANDALYE 90 Derece sırtı yatabilir,yan kolları çıkabilir,ayak mekanizması kalkabilir. Tuvalet aparatı sürgülü olarak imal edilmiştir.
        Detaylar
 
 
Detaylar

ücretsiz kargo  Online Siparişlerinizde kredi kartı ile ödeme imkanı ve ücretsiz kargo Fırsatı bulunmaktadır. Şimdi al butonuna tıklayarak  siparişinizi online verebilirsiniz.

Bu ürünü  ile anlaşmalı kartlarla Taksit 'le satın alabilirsiniz.
kargo bizden


Tekerlekli Sandalye Sırtı yatarlı Yetişkin

Özellikli Tekerlekli Sandalye

Özellikli tekerlekli sandalye bel denge rahatsızlıgı bulunan eklem yerlerinin haraket etmesini sağlamak için kullanılan üründür. Baş desteği ve tuvalet aparatını bulunmaktadır. Kullanıcının rahat edebilmesi için ayak koyma  yerleri  diz mesafesini kadar kaldırılabilir.Arka kısım kademeli şekilde  manuel olarak geri doğru yatırabilir. Yan kolları çıkarılabilir emniyet kemeri takılabilir. Kullanıcı ve refekatçı tarafından rahatlıkla kullanabilir.

FONSİYONLU TEKERLEKLİ SANLDAYE

Fonsiyonlu tekerlekli sandalye modeli bütün özellikleri  üstünde toplayan Baş Desteği bulunan sırt desteği  bulunan oturma yerinde emniyet yeleği bulunan baldırlık desteği bulunan konforlu  kulanımı rahat ve kolay bir üründür .Kullanıcı   kişiyi yormayan bir koltuk  rahatlığı verebilen bir üründür. Fonsiyonlu tekerlekli sandalye ayakları çıkarabilen ve yankolları cıkartılabilen özellikleri bulunmaktadır.

SIRTI YATAR TEKERLEKLİ SANDALYE

Sırtı Yatar tekerlekli sandalyenin kullanıcının  arka yaslandığı yerin arka tarafındaki tutucaklarının altında bulunan yaylı kolların yukarı doğru çektirilerek altı kademeli olarak geriye doğru sırt kısmı mekanizması yatırılır,aynı şekilde aynı yöntemle tekrar  mekanizma kaldırılır. Vucud  rahatlığı bakımından tercih edilen ürün modeldir.

ÖZELLİKLİ TEKERLEKLİ SANDALYE ÇEŞİTLERİ

Özellikli tekerlekli sandalye çeşitleri kullanıcı kişiye göre veya hastanın vucud yapısına göre ölçüsüne göre üretilebilir. (Bu yataklık kişinin) veya vucud pozisyonuna göre ayarlanabilen özelliktedir.Özellikli tekerlekli sandalye iskelet aksamı metal veya aleminyum malzemeden  üretilen çeşitleri bulunmaktadır.

ÖZELLİKLİ TEKERLEKLİ SANDALYE YEDEK PARÇALARI

Firmamız tarafından üretiilen ürünümüz olan  özellikli tekerlekli sandalye modelimizin her türlü aksamı ve yedek parçası teknik servisimizde bulunmaktadır.İstanbul dışındaki müşterilerimize kargo ile ulaştırılmaktadır.Ürünlerimiz fabrika üretim hatalarına karşı 2 yıl garantili ürünlerdir

Tekerlekli sandalye siparişi