• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Çocuk Bisikleti

   
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
16 inç tekerlek çapındadır 5 10 yaş arası çocuklar için tasarlanmıştır hafif şase ağırlığı sayesinde kolay pedal çevirmesi sağlanır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

ENGELLİ ÇOCUK BİSİKLETİ

16 inç tekerlek çapındadır 5 10 yaş arası çocuklar için tasarlanmıştır hafif şase ağırlığı sayesinde kolay pedal çevirmesi sağlanır ayarlanabilir oturma selesi bulunmaktadır. Ayarlanabilir yakınlaşan ve uzaklaştırılan direksiyon ayar mekanizması mevcuttur ayak pedal sabitleyici pedallık ve pedal emniyet kemer sistemi bulunmaktadır ebeveyn itme kolu ve kontröl kolu bulunmaktadır.

Engelli çocuk bisikletinin özellikleri;

Engelli çocuk bisikletinde ebeveyn direksiyon gidon kontröl ve kullanım mekanizması mevcuttur bu kol ve direksiyon bağlantı şaft mekanizması ile el beceresi zayıf olan veya tek elini kullanbilen veya ellerinde tutma zayıflığı olan veya beceresi olmayan çocukların bisikleti kullanmasına ebeveyn yardımcı olur. Bu kol yardımı ile çocuğuna bisiklete sabitleyen aile bu kol yardımı ile çocuğa keyifli bisiklet kullandırmasını sağlar.
Firmamız tarafından yerli üretim üretilen engelli bisikletleri bu çocuklarımıza keyifli günler ve zamanlar geçirmesini sağlar.
Ailelerin engelli bisikleti alması veya bilgi edinmesi için firmamız yetkilileri ile irtibata geçip bilgi alabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirler.
Engell çocuk bisikleti almak için firmamız kullancının bazı bilgilerini aileden alması gereklidir bu bilgileri
Çocuk yaşı, çocuk kilosu, çocuğun boy ölçüsü çocuğun engelli bisikleti alıp kullanbilir fzik doktoru veya fizyo terapist tavsiyesi veya önerisi bilgisi olup olmadığı çocuğun bir sandalyeden oturur fotoğrafı ve birkaç fotoğrafı gereklidir.