• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Çocuk Bisikleti

   
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
Fizik çalışma becersini keyifli hale dönüştüren eğlenceli bir cihazdır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

                                ENGELLİ ÇOCUK BİSİKLETİ

20 inc teker çapında  10, 18 arası spli ve srepral palsili ve kas zayıflığı bulunan vücud hareket zayıflığı ve yürüme zorluğu çeken kişiler için tasarlanmıştır. Fizik çalışma becersini keyifli hale dönüştüren eğlenceli bir cihazdır.
Engelli çocuk bisikletindeki gaye kişiye bisiklet kullandırmak değil bisiklet sayesinde bacak kaslarını hareket ettirmek ve denge problemlerini gidereci çalışma yapmaktadır. Firmamız istanbul güngörende üretim yapmaktadır ülkemizin her il ilçesine ürünlerimizden üretip göndermektedir.
ürünümüzden almak istiyen ailelerimiz hastalarının bilgileri ve ürün bilgilerini firmamız yetikileleri ile 0212 553 04 45 nolu müşteri hizmetleri numarımızı ayıarak bilgi alabilirler görsel anlamda whatsaap numaramız 0533 323 45 15 nolu hattımız ile irtibat kurarak hasta bilgilerini verip ürün özelliklerini veya bilgilerini alabilirler.
20 inc 10-18 yaş arası engelli bisikletin özellikleri ön emniyet fren sistemi mevcuttur ön ve arka tekerlekler havalı sistemlidir engelli bisikleti ortadan ikiye ayrılır mekanizmalıdır ayarlanabilir oturma selesi mevcuttur sırt destek ve göpüs emniyet kemer sistemi mevcuttur oturma altından kucak bağlama emniyet kemeri mevcutur oturma ve ayak pedal şekli diz caprazlamısını önleyici şekli vardır ayaklar pedal aksamındaki ayakalı kve ayaklık emniyet kemerleri ile sabiyetleyicidir
Arka tarafa ebevyn kontrol bastaonu bulunmaktadır engelli çocuk bisikleti ebeveyn direksiyon kontrol mekanizması mevcuttur bu mekanizma akıl algılama yetersizliği bulnan çocuklarda veya el tutması beceresi zayıf veya olmayan çocuklarda tercih edilen emniyet açısından tercih edilen kullanım sistemidir.