• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Korseli Engelli Yürüteç Örümcek

   
Ürün Kodu : Zinos 130
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
2 ile 5 yaş arası çocukların kullanması için en doğru cihazdir normel klasik örümcek bu yaş için kullanılarak doğru cihaz değildir
        Detaylar
 
 
Detaylar

KORSELİ ENGELLİ ÇOCUK YÜRÜTECİ ÖRÜMCEK

Korseli engelli yürüteçi örümçek

sürülmüştür. klasik örümcek cihazi destek aparatları fasülye şeklinde koltuk altındadır bu model spli ve srepral palsili çocuklar uygun degildir. Çoçuğu koltuk altından desteklenir dikdurma ve vucut dengesini bulunmayan çoçuk icerisinde yığılır. yığılan cocuta güc kalmaz cünkü örümcek yürüteç firmamız tarafından üretilip piyasada çocuk güc kaybeder ve kendine güveni olmaz çocuğun adım atıp yürüme haraketini kısıtlar. Cihazdan kullanım faydasını almaz. Aileler bu üründe bu yanlışlığı ürünü altından sonra anlarlar.
Firmamız tarafından üretilen doğru cihaz sayesinde cocuk daha destekli ve doğru pozisyonda dikdurması sağlanır. ve çocuk kendini daha güvende hisseder.

ÖRÜMÇEK ENGELLİ YÜRÜTEÇİ

Altı tekerleklidir. her yöne haraket eder.
Koltuk altı gögüs cevresinde sormalı korseli bağlantılı destek sağlayan aparatı mevcuttur. bu destek sayesinde hasta güç harcamadan kendi başına ayakta dik durur.
Bacak arasından Çaprazlama yürüyen Çocuğun caprazlamasını engelleyen aparatı mevcuttur. Bu aparat sayesinde çocuk daha rahat yürüme kazanır.
Cihazda bel destek veya yeri degişiktirilerek kalca destek aparatı mevcuttur. bu destek sayesinde hastada dik durma pozisyonu sağlanır. vucudun arka tarafa gelmesi yığılması engellenir
Bacak arası salıncağı mevcuttur. Salıncak sayesinde hastanın dizlerinin üstüne cökmesi yığılmasını engellenir.

ENGELLİ ÇOCUK YÜRÜTEÇİ ÖRÜMCEK

2 ile 5 yaş arası çocukların kullanması için en doğru cihazdir normel klasik örümcek bu yaş için kullanılarak doğru cihaz değildir. Alan aileler ürünü aldıktan sonra bu cihazın çocukların uygun olmadığını hiç bir fayda vermediğini belirtmektedirler. Doğru ürün ve alınmasını ve kişiye göre engelli yürüteçi üretilmesi için ülkemizde ürettiği engelli yürüteç ve rehabilitasyon ürünlerini ile uzman kişilerle irtibart kurmanız için firmamız yetkililerinden bilgi ve destek alabilirsiniz.