• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Obez Tekerlekli Sandalye

   
Üretici : hizmet medikal zinos
Ürün Özellikleri
ÇELİK 25/1/50 PROFİL BORUDAN İSKELET 26.İNÇ SİŞME İÇ DIŞ ARKA LASTİK 200/50/SİLİKON EVA ÖN TEKERAHAT KULLANIM İÇ HİZMET DIŞ HİZMET KULLANIMINA UYGU
        Detaylar
 
 
Detaylar

OBEZ  TEKERLEKLİ SANDALYESİ

Hizmet Medikal Ortopedi engelli ürünleri içerisinde  obez hastalar için dayanıklı kaliteli ve kullanışlı obez tekerlekli sandalye ürünü üreterek sektörde obez hastlarının ihitiyacına cevab vermektedir. Obez Tekerlekli sandalyesi   300 kg taşıma özelliği olarak tasarlanmıştır. Kullanım alanı  iç hizmet alanı park bahçe ve yürüyüş yollarında kaldırım alanlarında rahatlıkla ve refekatcı yardımı ile rahatlık kullanılır. Kullanımı rahat ve seridir obez hastaların tuvalet ihtiyacını karşılamak için lazımlıklı tuvalet aparatı ürüne ilave  olarak takılmaktadır.

OBEZ TEKERLEKLİ SANDALYENİN ÖZELLİKLERİ

İskelet aksamı 25/1/50 çelik borudan üretilmiştir. Makas sistemi x cift makas sistemi ve piston hareketlidir. Ön çatal  sistemi 4 mm  çelik sac metalden üretilmiştir.

Arka teker sistemi 26 jant 36 tel ve rulman göbek sistemlidir. Tekerlek sistemi iç dış teker  havalı tekerdir ön teker 200/50 poliretan ve eva karışımı kaliteli malzemeden üretilmiştir.

Oturma  genişliği 55,60,65,70, cm genişliğindedir

300 kg taşıma kapasitesine sahiptir.  Daire kapılardan geçebilmesi için tasarlanmıştır.

OBEZ TEKERLEKLİ SANDALYE TAŞIMA KAPASİTESİ

Obez tekerlekli sandalye taşıma kapasitesi 300 kg dır

Oturma yeri ve sırt döşeme sistemi malzemesi iç kısımları astar malzemesi bıranda ve süngerdir dış kısmı kaliteli dayanıklı yırtılmaz vinlex kumaştan üretilmiştir  oturma yeri emniyet kemer kuşaklı oturma minderinin alttan  desteklidir tekerlekli sandalyenin sırt kısmı minder destekli olarak üretilmiştir. 2 yıl garantili üründür

OBEZ TEKERLEKLİ SANDALYE ÇEŞİTLERİ

SATICISI,BAYİSİ

Obez tekerlekli sandalye çeşitleri. Hizmet medikal ortopedi  firması tarafında ülkemizde üretim yapan tek firmadır ürünümüz kaliteli standartlarında ve garantili ürünlerdir sınırsız yedek parça ve teknik tamiri servisi ile hizmet vermektedir. Ürünümüz aracısız  firmamız tarafından piyasaya dağıtılmaktadır. Müşterilerimiz firma yetkilerimize 0212 502 22 60 veya 0212 553 04 45 veya  0533 323 45 15   nolu telefonlarımızdan yetkili satış temsilcimize ulaşabilir.

KİLOLU HASTALAR İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE

Kilolu hastalar için ülkemizde tekerlekli sandalye üretimi yapan tek firma biz bulunmaktayız o bez hastalarımızın ihtiyacına cevap vermek için tasarladığımız ürünümüz. Kaliteli ve dayanaklı olarak üretilmiştir.  Kilolu hastaların ihtiyacını tam anlamı ile cevap vermek için dizayn edilmiş  yapısı ile her türlü şartlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Kilolu hastalarda şuan piyasada tüketilen normal standartlarda ürünler cevap vermektedir. Bu ürünler 100 kg sonrası kullanıcılar için uygun değildir. Kullanımı ve dayanaklılık süresi içinde en kısa sürede kullanılmaz hale gelmektedir Hizmet Medikal ortopedi yeni ürün olarak tasarladığı obez tekerlekli sandalye  kilolu kullanıcılar için dayanaklı ve emniyetlidir. 3 yıl garantili üründür.

BARİ ATRİK (OBEZ) TEKERLEKLİ SANDALYE

Badiatrik(obez tekerlekli sandalye)

  • Oturma genişliği     60 cm
  • Oturma derinliği     50 cm
  • Taşıma kapasitesi  300 kg
  • Ürün ağırlığı            32 kg

Bariatrik tekerlekli sandalye yüksek dayanıklılık özelliği ile standart üretim olan tekerlekli sandalyelerde farklı olarak üretilmiştir.