• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Egzersiz Yürüteçi Activa

   
Ürün Kodu : ZİNOS 112 ACTİVE
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
Hizmet Medikal ortopedi ZİNOS ACTİVA markası ile ürettiği engelli yürüteç cihazı yürüme zorluğu çeken, egzersiz olarak çalışan, kas dirençlerini geliş
        Detaylar
 
 
Detaylar
ACTİVA YÜRÜTEÇ
Hizmet Medikal ortopedi ZİNOS ACTİVA markası ile ürettiği engelli yürüteç cihazı yürüme zorluğu çeken, egzersiz olarak çalışan, kas dirençlerini geliştirmek isteyen CP SREBRAL PALSİ hastalarının kullanımı için geliştirilmiş bir üründür. Yürüteç cihazları içinde en kullanışlı bir üründür.
Yetişkin ve çocuk boyu bulunmaktadır. Taşıma kapasitesi kullanıcı kişinin ağırlığını tartarak azaltır. Kalça ve ayaklara basıncı azaltır. Kullanıcının rahat adım atmasını sağlar tekerlek sistemli olduğu için kullanıcı rahatlıkla adım atarak yürümesini sağlar.

ÖLÇÜLERİ;
  • Cihazın Genişliği 68cm
  • Cihaz  Bel Yükseliği
  • Yükseltilir/Alçaltılır
  • Cihaz Koltuk Altı Desteği
  • Yükseltilir/Altçaltılır
Yetişkin model cihaz kullanıcı için şekline göre ayarlanır ve yürütülmesini kolaylaştırır. Engelli yürüteç cihazı almak, görmek denemek için HİZMET MEDİKAL ORTOPEDİ satış mağazası şovrumumuzda bulabilirsiniz. Cihaza sahip olmak için fizik tedavi doktorundan kullanım izni ve tavsiyesi almanız gerekmektedir. Kullanım zamanı ve süresini fizik tedavi doktorunuzun verdiği izinler dorultusunda kullanmanız tavsiye edilinir. Doktorunuza sormadan bu cihazları kullanmayanız
  Zinos activa yürüteç cihazını firmamız arge çalışmalarında önem vererek üretim  aşamasını geliştirerek ortopedik ürünler konusunda üretim gecekleştirmektedir.


ZİNOS  ACTİVA YÜRÜTEÇ CİHAZI ÖZELLİKLERİ

Belden destekli kademesi bulunmaktadır
Bacak arası ayarlı salıncak oturağı
Omuz altı destekli kademesi bulunmaktadır.
Kullanıcı cihazın içine girerek belden desteklenerek emniyeti alınır. 2 destek omuz altı    yüksekliği ayarlanarak bacaklara basınç yapan ağırlık alınarak vücudun dik olması sağlanır.   Vücud direnci sağlamlaştırılarak yürüme kolaylaştırılır.
Bel destek kademesi yükseltilerek,alçaltıralak ayarlanır.
Bacak arası salıncak oturağı daraltılıp genişletilebilir.
Omuz altı destek kademesi alçaltılıp yükseltilerek destek yapılması sağlanır.
                                    
TEKERLEK ÖLÇÜLERİ

  • Ön ve arka tekerlekler 360 derece dönebilir özelliktedir.
  • Tekerlek çapı 100 lük çaptadır.
  • Arka tekerlekler fren sistemlidir.
        
DİĞER ÖZELEKLİKLERİ;

Bel destek barı
Koltuk altı destek barı
Yumuşak poliraton vinleks kaplı koruma ile kaplıdır. Kullanıcının bel ve omuz altlarını zedelememek için koruma sistemlidir. Cihazın bel barının önünde cihazın çarpma koruma barı bulunmaktadır. Koruma barı ellerin tutucak barı olarakta kullanılır. Cihazın içine giren kullanıcının bacak arası barın imkanıyla bacaklar ayrık olarak hareket eder bacakb  arası barı imkanıyla düzgün adımlar atarak yürümesi kolaylaşır.

Alpi merak edenlere cihaz temmini yapilmistir aile ulasinca sizide bilgilendirecegiz☺bir takipcimiz aylik 2 seans fizik tedavi ucreti karsilayacginin sözünü verdi.daha fazlasi olursa bu cihazlara gerek kalmadan yureyebilecegini dr dahil herkez inaniyor ..haydi alpe destek olup yurumesine yardimci olalim..alpin babasi yok anne sadece bakim parasiyla hem evini gecindirip hem alpi tedavi ettirmeye calisiyor..sizlerde bu mutluluk halkasina destek olun bu sevinci hep beraber yasayalim☺☺destek olmak isteyenler sayfamiza msj bolumunden ulasip ailenin bilgilerini alabilirler..

Posted by İclal Tuana on 29 Eylül 2015 Salı