• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     engelli çoçuk puseti ZİNOS 714

   
Ürün Kodu : ZİNOS 714
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
Engelli bebek arabasını hastalığı sebebiyle yaşı 6,8,10,12 olan hasta çocuklar vücud yapıları gelişmediği ve bebek ölçüsünde oldukları için kullanılır
        Detaylar
 
 
Detaylar

ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ –

Engelli çocuk puseti cp hastaları için tasarlanmış baş destekli sırt destekleri bacak arası abdiksiyon aparatlı emninet yelekli 02 yaş 10 arası çocukların kullanacağı çocuk arabasıdır. Cp tekerlekli sandalye çocuk puseti aleminyum borudan üretilmiştir. Arka tekerlekleri fren mekanızmalı sabittir ön tekerlekler şarhoştur.

ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ KURUM ÖDEMESİ : Engelli çoocuk puseti kurum ödemesi alabilmek için herhangi devlet hastanesinden petiatrik  tekerlekli sandalye heyet kurul raporu alınmalıdır. Rapora ortopedi veya fizik tedavi doktoruna reçete yazdırılması  gereklidir. Ürün sgk kodu süt kodu 1344 kodludur. Petiatrik tekerlekli sandalye kurum ödemesi 1200 tl dir

ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ ÇEŞİTLERİ:

Engelli çocuk puseti çeşitleri firmamızda bebek arabası şeklinde bir ürünümüz ve cp tekerlekli sandalye çeşitlerimiz bulunmaktadır. Engelli çocuk puseti kullanımı kolay bir üründür. Taşınması ve kullanılması rahat bir üründür kolay katlanır kolay taşınır ve araba bagajına kolay koyula bilen üründür.

 ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ FİATLARI

Hizmet medikal ortopedi ürünleri engeli çocuk puseti fiatları firmamızın websitesini tekerlekli sandalye.info online satış sitesi veya 0212 553 04 45 müşteri hizmetleri numarasını arıyarak bilgi alabilir temin edebilirsiniz.

Engelli çocuk puseti alırken dikkat edilmesi gerekenler

Engelli çocuk puseeti alırken çocgumuzun boyuna ve kilosuna göre ürünü inceliyip deneyerek almanızı  veya bilgi alarak   alınmasını  engelli çocuk puseti vucud direnci olmıyan hastalar için gerekli destek aparatları ile alınmasını tavsiye ederiz.

ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ SATICISI,ÜRETİCİSİ,TOPTANTICISI

Hizmet medikal ortopedi engeli çocuk puseti ürünü kasası alman malı dizaynı firmamız tarafından üretilmiştir. Cp engelli ürünleri de firmamız tarafından üretilmektedir. Ülkemizde ortopedik üretilen ürünler olarak üretim yapan tek yerli üreticiyiz ürünlerimizi aracısız olarak piyasaya sürmekteyiz istabul güngörendeki üretim fabrikamız ve haznedar daki fabrika satış mağazamızda müsterilerine sergilenmektedir. İnternet online satış mağazasından ülkemizin tüm il ve ilçelerine ürünlerimizi müşterilerimize  ulaştırmaktayız.