• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Çocuk yürüteci yürütme cihaz mustang

   
Ürün Kodu : ZİNOS 111 mustang
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
Ölçüleri ihtiyaç sahiplerine cevap vermektedir zinos master engelli yürüteçi alırken kullamına bilgileri yaş,boy, kilo ölçülerini belirterek veya dene
        Detaylar
 
 
Detaylar

ENGELLİ HASTA YÜRÜTEÇİ               

ZİNOS MASTER engelli yürüteç yürüme sistemini kolaylaştıran dizaynıyla kullanıcılara kolaylık verir. Cihazın vucud direnci veren mekanizmasıyla emniyetli duruş veren aparatları ile kullanıcıyı yürüme pozisyonunu vererek rahat adım atmasını sağlar.  Cihazı devrilmeye karşı emniyetlidir. Cihazın rahatlıkla kullanımını sağlar.

ZİNOS MASTER ENGELLİ YÜRÜTEÇ YAŞ  SINIRLARI

Zinos Master – A/1 – 2 yaş           6 yaş arası

Zinos Master-A/2 – 6 yaş            12 yaş arası

Zinos Master- A/3-12 yaş           20 yaş arası

Ölçüleri ihtiyaç sahiplerine cevap vermektedir zinos master engelli yürüteçi alırken kullamına bilgileri yaş,boy, kilo ölçülerini belirterek veya deneyerek almamız tavsiye edilir.

ENGELLİ YÜRÜTEÇİN ÖZELLİKLERİ

Cihazın dört adet 200/50 havalı tekerlekleri bulunmaktadır. Şase şekil zemine uyumlu kullanıcı pilot mekanizması içerisinde bulunmaktadır.

Pilot mekanizma apartları

1-      Koltuk altı emniyet bağlama aparatı, kullanıcı göğüs dikdurma mekanızması aşağı

yukarı hareket ederek vücud direncenin dik olarak ayarlanmasını sağlar.

Bacak  arası destek aparatı hasta bacak direncinin azalması veya destek vermesi için takılan ayarlı aparat. Bu aparat, bu aparat imkanıyla kullanıcı vucüd direnci sağlanarak kullanıcının rahat adım atmasını sağlar. Cihazın metal aksamları 25/1/20 çelik borudan üretilmiştir teker sistemi 360 derece hareket eden maşa bilye sistemlidir.

Refakatcı emniyet kullanım kontrol bostonu bulunmaktadır.  Kontrol bastonu mekanızması ile refakatcı kullanımınna uygundur. Bacak  arası  mekanizması yükseltilir alçatılır ayarlıdır, ileri geri hareket eder. Koltuk altı mekanızması sağlar yukarı hareket ederek ayarlanır.

ZİNOS  MASTER ENGELLİ YÜRÜTEÇİ KULLANIM ŞEKLİ

Vücüd direnci ve kas zayıflığı olan çocuk ve yetişkinler cihazın göğüs altı bağlama aparatından koltuk altından çevrilerek kılips bağlantısı vücud direnci sağlar. Bacak direncini artırmak için koltuk makanizması bacak arasına getirilerek bacak direnci desteği takviyesi yapılır. Bel dayama mekanızması ile belden sıkıştırılarak vücu şekli dik olması sağlanır. Bu işlemlerden sonra kullanıcı rahar bir şekilde yere basması koylaştırılır. Geriye sadece kullanıcının adım atıp hareket etmesi kalır Cihaz ile rahat bir şekilde evde halı üzerinde veya parke üzerinde veya sokakta yürümeye ayrılan yollarda veya park,bahçe alanlarında rahatlıkla kullanılır. Cihaz kullanımı  uygulayan hastalarda vucud dirençler artar kemik yapıları sağlıklı ve hareketli olur metobolizmaları rahat calışır.  Sosyel aktiviteleri artar. Biz sağlıklı insanların nasıl devamlı yatamıyoruz,devamlı yatamıyoruz kalkıp hareket etme ihtiyaçı duyuyorsak vücudunda biraz olsun direnci bulunan engelli hastalarımızında biraz olsun hareket etme istekleri olmaktadır. Bu cihazla bu ihtiyaçlarına tam anlamı ile cevap vermektedir.

GARANTİ KAPSAMI

2 yıl üretiçi firma garantisi altındadır.

Garanti kapsamı süresinde fabrika hatalarından doğan kusurlardan kargo masraflı üretiçi firma tarafından karşılanır.

Müşterşi tarafından gönderilen kargoylan üretiçi firmanın anlaşmalı kargo şirketi ile gönderildiği taktirde kargo ücreti firma tarafından karşılanır

Calışmadığımızı kargo şirketi tarafından gönderilen ürünün korgo masrafı müşteriye aittir.

Garanti dışınsda kullanıcı hastalarından kaynaklanan arıza ve tamiratların kargo gönderisi müşteriye aittir

Müşteri tarafından gönderimi yapılıcak ürünün gönderi yapmadan önce 0212-502-22-60 0212-553-04-45 nolu telefonlarımız ile iletişime gecebilirsiniz.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

  • Fabrika satış mağazasından nakit
  • Online satış mağazalarımızdan kredi nakit
  • Firma hesabına havale
  • Firma hesabına EFT
  • Sanal pazar onlie satış mağazamızdan 9 taksit seçeneği

KORGOLAMA SEÇENEKLERİ

  • Selem kargo
  • Yöntem kargo
  • Metro kargo

Zeytin burnu ambarlar korgo nakliyat şirketleri ülkemizin 81 il ve ilçesine gönderimiz yapılır

 

                MÜŞTERİ HİZMETLERİ DANIŞ HATLARIMIZ

Sabit tel : 0212-502-22-60

 GSM : 533 323 45 15

Web mail : hizmetmedikal@hotmail.com