• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     CP ortopedik Rehabilitasyon Koltuğu ZİNOS 609

   
Ürün Kodu : ZİNOS 609
Üretici : Hizmet Med.Tekerlekli Sandalye
Ürün Özellikleri
Cp ortopedik eğitim sandalyesi denge bozukluğu ve vucud direnci yetersiz oturtuğu şekilde duramayan hasta çocuk ve yetişkinlerin kullandığı ortopedik
        Detaylar
 
 
Detaylar

CP ORTOPEDİK EĞİTİM SANDALYESİ

Cp ortopedik eğitim sandalyesi, Denge bozukluğu ve vucud direnci yetersiz oturtuğu şekilde duramayan hasta çocuk ve yetişkinlerin kullandığı ortopedik sandalyedir.

Çocuk ve yetişkin sınıfı olarak iki ayrı ölçü ve şekilde üretilir.Cp ortopedik eğitim sandalyesi kullanım alabnı kulanıcı hasta ve hasta hizmet alanları geniş alanlarda kullanımaktadır.Ana okullarında eğitim verilen sınıflarda eğitim danışmanlığı veren kurumlarda hastalara ortopedik destek veren sandalyelerdir.

Hasta cp ortopedik eğitim sandalyesi içerisinde güvenli ve rahat bir eğitim görür.Vücud direnci bulunmayan srebral palsi sınıfı hastaların ailelerin yanında ev içerisinde kullanılır.Hasta evde rahatlık olarak sorunlar yaşamaz oturması ve vücudunun rahat etmesiyle hasta daha rahat kendisini hisseder.

Cp ortopedik eğitim sandalyesinin kullanıcıyı vücud direnci olarak oturduğu bölümden sandalyeden kaymaması için ileriye geri hareket eden bacak arası destekleyici ile desteklenir.Sandalyeden kayması önlenir.Sırt kısmı abudiksiyon kabartma minderlerle sırt desteklenir.

Baş destek başlığıyla boyun ve kafa desteklenir.Baş sağ sola ve öne doğru eğilmesi önlenir.Hasta emniyet yeleği göğüs ve omuz kısmında kelepçelenerek sırt kısmıyla sabitlenir.Hastaya vücud direnci kazandırılır. Sandalyenin sırt kısmının dereceli olarak geri doğru yataması ile hasta pozisyonu rahat şekil alır.

Sandalyenin iskelet aksamı 22,1 çelik boru malzemesinden üretilmiştir.Sağlam iskelet yapı bulunur.Bulunduğu  yerden bir başka yere getirilmesi yardımcı tekerlek sistemi ile çok rahattır.Sağlam iskelet yapısı ile uzun ömürlü dayanıklı bir üründür.