• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Engelli Yürüteci örümcek Zinos 113

   
Ürün Kodu : ZİNOS 113 Örümcek
Ürün Özellikleri
örümcek engelli yürüteci 1 ,12 yaş arası hastalar için taşıması kolay katlanabilir.
        Detaylar
 
 
Detaylar

ENGELLİ ÖRÜMCEK ÇOCUK YÜRÜTECİ

01 , 09  yaş arası beyin felçi veya omirilik felçi geçirmiş çocuk hastaların yürüme kabiliyetlerini ve enerji depolarını boşaltmak için tasarlanmış üründür.bu ürünü kullanan çocukların kemik gelişimi sağlam ve ayakları üstüne düz ve sağlam basabilme direncini geliştirir.

Cihaz sayesin çocuğun gelişen kemikleri direnç kazanır, gelişimi ve vucut yapısı 
direnç kazanır,cihazın içine koyulan çocuğun önce emniyeti alınır ayaklarının arasından geçirilen aparatla ayakları yere bastırılır kolları koltuk altından cihazın kol koyulan mekanizmanın üstüne otutturulur ve hasta kendi başına bırakılır.

Hasta sağa sola yürüyerek 
dengeli olarak hareket eder cihazın hareket ederken hastayı devirmemesi için cihazın altı adet geniş örümcek ayağı gibi ayakları olmasından dolayı her hangi bir yere çarpmasından hastanın göreceği zararı engeller hasta sağa sola savrulmaz içinde rahat eder emniyetli olarak kullanır,cihaz tekerlek sistemli olup   altı adet tekerleği mevcuttur hafif bir üründür .

Hastanın boyuna göre ayarlanır, yükseltilir ve alçaltılır, cihazın doksan derece hareket etme kabiliyeti mevcuttur 3 ila 12 kilo hastanın kullanabileceği bir cihazdır. 

Cp engelli örümcek yürüteci hastanın hareket etme kabiliyetini yürüme refleksi kazanmasını sağlar bu sayede hasta gelişimini en düşük seviyede felç rahatsızlığıyla geçirir fizik tedavi doktorları tarafından tercih edilen bir üründür ,hasta için her türlü kolaylık cihazda düşünülmüştür.Cihazın herhangi bir bakımı yoktur yerli imalat olarak üretilmektedir, aksesuarlarında herhangi bir zarar veya kaybolma olasığı olursa yedek malzeme sorunu yoktur. Cihazımız KURUM ödemelidir ,üretim hatasına karşı karsı garantilidir .