• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Ekomax tekerlekli sandalye ZİNOS 813

   
Ürün Kodu : ZİNOS 813
Üretici : Hizmet Medikal
Ürün Özellikleri
EKOMAX TEKERLEKLİ SANDALYE stok da kalmadı.
        Detaylar
 
 
Detaylar
Tekerlekli sandalye zinos813
ücretsiz kargo  Online Siparişlerinizde kredi kartı ile ödeme imkanı ve ücretsiz kargo Fırsatı bulunmaktadır. Şimdi al butonuna tıklayarak  siparişinizi online verebilirsiniz.

Bu ürünü  ile anlaşmalı kartlarla Taksit 'le satın alabilirsiniz.
tekerlekli sandalye



Üreticisinden Yan Kol Çıkarlı Ve Lazımlıklı Tekerlekli

Ekonomik Tekerlekli Sandalye

Klasik ekonomik tekerlekli sandalye taşıma kapasitesi 100 kg makas (‘’X’’) sistemli katlanır özelliksiz manüel tekerlekli sandalyedir.

Ekonomik tekerlekli sandalye genel olarak hayır sever tarafından ihtiyaç sahiplerine ve derneklere dağıtılır.

Ekonomik tekerlekli sandalye kullanım alanı genellikle hastanın nakil, bir yerden bir yere transfer etmek için kullanılır. Firmamızın ürettiği ekonomik tekerlekli sandalye kalite standartların ürünüdür.

İskelet aksamı;

  • 22,1 – boru malzemesinden
  • 25,1 – boru makas malzemesinden
  • 150,40 – ön boru çapında
  • 24, 1, 3, 8 – arka teker çapı
  • 44 santim – oturma genişliğinde
  • 45 santim – sırt yüksekliğinde

Arka teker çevirme çemberi bulunan, arka teker fren sistemi tertibatı bulunan anti bakteriyel kumaş malzemesinden döşeme kumaşı bulunan üründür.

Ekonomik tekerlekli sandalye özel hastaneler, devlet hastaneleri, sağlık ocakları, poliklinikler, kamuya açık hizmet veren alanlarda hizmet için kullanılır.

Ekonomik tekerlekli sandalye alırken dikkat edilmesi gereken hususlar şöyledir;

Sağlam bir, iskelet yapısı ve arka teker jant sistemi olması gereklidir. Kullanıcı tekerlekli sandalye üzerine oturduğu zaman arka tekerleklerin içeri doğru kıvrılmaması gerekli, ön tekerleklerin 90 derece dönebilmesi gerekmektedir. İthal ekonomik tekerlekli sandalyeleri üretici olarak özellikle Çin mallarını tavsiye etmemekteyiz. Kullanılan at mantığı ile üretilen bu ürünler ülkemizde medikal sektöründe medikal mağazaların genellikle vitrinde bu ürünleri satmaktadır. Tekerlekli sandalye alırken özellikle dikkat etmeniz gereken önemli konulardır.

Bağış olarak tercih edilen ürünlerin genel olarak alıcıya ürün hakkında bu bilgiler verilmez alıcıda nasıl bir ürün aldığını bilmektedir. Alınan ürün kullanıcıya hitap etmeyen ürünlerdir.

Ekonomik tekerlekli sandalye fiyatları

Ekonomik kampanyalı tekerlekli sandalye fiyatları

Ekonomik tekerlekli sandalye toptan fiyatları

Ekonomik tekerlekli sandalye ürünü ülkemizin talep edilen her köşesine en uygun kargo ve lojistik taşıma yapan firmalar aracılığı ile ulaştırılır. Fiyat olarak uzak doğu ürünleri ile aynı fiyata yakın fiyatları bulunmaktadır. Ekonomik tekerlekli sandalye ürünümüze taleplerinizi bildirmek için müşteri hizmetlerimiz 0212 553 04 45 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.