• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hizmetmedikaltekerleklisandalye
  • https://twitter.com/hizmetmedikal

Anasayfa


     Sp Tekerlekli sandalye ZİNOS 716

   
Ürün Kodu : ZİNOS 716
Ürün Özellikleri
Sırtı yatar özellikli Refakatcı fren sistemli Emniyet fren sistemli Emniyet kemerli İleri geri düşmeyi engelleyici bacak arası desteği Fleg deri kumaş
        Detaylar
 
 
Detaylar

SP TEKERLEKLİ SANDALYE

Pediatrik maunel cp ve özellikli tekelerkeli sandalye doğuştan srebral palsi veya sonradan srebral palsi veya gecirdiği beyin felci sonucuna vücud direnci kaybolmuş hastaların kullana bilmesi için özel ölçü olarak tasarlanmıştır.

Sp tekerlekli sandalye baş dengesi olmayan kol ve bacakları dirençsiz olan oturduğu yerde denge sağlayamayan vücud dirençi olmayan kullancılara destek sağlar.

SP TEKERLEKLİ SANDALYE ÇEŞİTLERİ

Sp tekerlekli sandalye ceşitleri bebek çocuk ve yetişkin olarak tasarlanmıştır. Bebek ve çocuklar için puset tarzı taşıması hafif ve kolay katlanır modellerdir. Yetişkin ve çocuk modelleri portatif destekli olarak üretilmiştir.

Sp tekerlekli sandalye'nin kafa desteği göğüs emniyet yeleği bacak arası abdiksiyon desteği ve kol bacak ve kol emniyet bandajları bulunmaktadır. Pediatrik terkerlekli sandalye mekanizması sırt kısmı manuel el ile kademeli olarak 90 derece geriye doğru yatırılır. Ayak kısmı diz mesafesine kadar kademeli yüksetilebilir.